?>

MEZ 1

Sød og fyldig rom, blandet på fade fra Cuba & Panama

MEZ 1 er en sød og fyldig rom, blandet og tappet hos det østjyske romblanderi Mezclado, beliggende i Løsning ved Vejle. Rommen er blandet på fade fra oprindelseslandene Cuba og Panama, som begge er berømte for deres udsøgte bryggekundskaber.

MEZ 1 er den første rom i Mezclados populære Original Serie og er nøje udvalgt ud fra popularitet og efterspørgsel på dennes udsøgte smagsegenskaber.

VARIANTER
25 CL
50 CL
70 CL

PRIS
DKK 169,00DKK 398,00Share
Beskrivelse

Hvorfor vælge en fyldig og sød rom?

Sød rom har en stigende popularitet i Danmark, ja faktisk på verdensplan. Og det giver god mening. I dag er de sødere førevarer og særligt søde drikke en naturlig del af vores madindtag. Mange nyder sødere spiritustyper i deres drinks når middagsgæsterne kommer og mange festlige arrangementer tilvælger søde drikkevarer, for at sikre at alle gæsters smagsløg tilgodeses. MEZ 1’s skønne fyldighed er ligeledes en attraktiv attribut i denne rom. Fyldigheden gør smagsoplevelsen og glæden ved dit romindkøb større. Det kan være særligt rart for dig, som ikke ønsker at indtage større alkoholmængder for, at få en dejlig smagsoplevelse.

En sød rom sparer dig for ekstra kalorier

Når du vælger en af de sødere romtyper, slipper du for, at tilsætte eventuel ekstra sukker til fx en drink. Sødmen i rommen er der nemlig i forvejen, men på en behagelig måde. I rommens verden er sukkertilsætning nemlig lidt af et no-go. Sukkeret bidrager nemlig til en næsten ‘kvalmende’ fornemmelse i hals og i eftersmagen. Det er ødelæggende for rommens aroma og ikke spor rart for dig, som har betalt gode penge for din smagsoplevelse. Vælg derfor altid en rom, som allerede har de aromatiske egenskaber, som du søger. På den måde undgår du, at sidde tilbage med en ærgelig oplevelse.

En del af Mezclados Orinale rom-serie

Mezclados Originale Serie er en spændende smagsoplevelse for enhver rom-elsker. Serien vil behage selv de mest kræsne smagsløg og er en nydefuld måde, at blive introduceret for rommens verden på. MEZ 1 ledsages af henholdvis MEZ 2 og MEZ 3, som ligeledes er nøje blandede og tilsmagte ud fra deres særlige og ganske forskellige ingredienslister og smagsoplevelser. Du kan derfor trygt bevæge dig på eventyr i denne rom-serie, som er til både nybegynderen men også Feinschmeckeren.

Og skulle du have lyst til, at bevæge dig dybere ind i Mezclados fantastiske rom-univers, så fortvivl ikke. Du kan gå på opdagelse i mere specialiserede rom, når du prøver fx vores Special Edition-rom eller vores Højtiderne-udgaver.

VARIANTER
25 CL
50 CL
70 CL

PRIS
DKK 169,00DKK 398,00

Yderligere information
Størrelse

25 cl., 50 cl., 70 cl.

Find forhandlere

Vi har forhandlere over hele Danmark. Find en forhandler nær dig!

Find forhandlere

Vi har forhandlere over hele Danmark. Find en forhandler nær dig!

Find forhandlere

Vi har forhandlere over hele Danmark. Find en forhandler nær dig!

Om

Mezclado er et dansk rom blanderi og tapperi, beliggende i Løsning i Østjylland. Vi blander kvalitetsrom spækket med spændende smagsoplevelser til rom-elskeren. Vores blandinger er skabt med stor omhyggelig for rommens tradition og kan købes året rundt i udvalgte forretninger og online.  Mezclado har rommen til enhver smag.

Info

Kontakt
Email: info@mezclado.dk
Telefon: 5051 8608
CVR: 41454954

Forhandlerliste
Kontakt
Om
Historie