?>

MEZ – Jule Edition

Julen er uden sammenligning den hyggeligste danske højtid vi har. Det her nu vi hopper i uldsokkerne og putter os under tæppet på sofaen sammen. Men det er også højtiden hvor vi godt kan bruge det ekstra pift i kaffen eller drinken, som gør vintermånederne en smule varmere indefra.

Med Mezclados Jule Edition får du en perfekt krydret julerom, som varmer tilpas i kinderne til at sende blodet helt ud i de kolde fingrespidser. I år er julerommen brygget på fade fra Barbados med toner af vanilje, karamel og kokus (Mums!). Derfor er smagen også perfekt sødlig og egner sig fantastisk til alle julens anretninger og til enhver hyggelig julestund med både familie og venner.

Brug vores julerom i dine julecocktails, eller varm ganen op med Mezclado Jule Edition uden fortyndende ingredienser. Vi kan sågar afsløre, at julerommen er fantastisk i en lækker og raffineret rødvins- og hvidvinsgløgg.

Velbekomme!Share
Beskrivelse

Sødlig julerom fra Barbados

Mezclados Jule Rom er fra Barbados, hvor den har lageret på fade med karamel, vanilje og kokos – alt sammen udsøgte ingredienser fra caribiske verdensberømte rom-bryggerier. De varme toner af karamel, vanilje og kokus fremhæver en fyldig og sødlig smag, der nemt kan nydes til en alle de velkendte juleanretninger – hvad enten det er i form af sødt og/eller små jule anretninger.

Servér Mezclados Jule Rom til julefrokosten, til risalamanden eller som et ekstra pift i en skøn gløgg. Vi varmer os på et glas ufortyndet julerom juleaften ude ved grillen i vores familie, for det er her vi steger vores juleand.

Hvad er jeres julerom traditioner?

Jule Rom – perfekt krydret til julehyggen

Julen banker atter på døren og det glæder vi os over her hos Mezclado. Vi har nemlig igen i år, brygget en fantastisk Mezclado Jule Edition – i år endnu mere rund og krydret end tidligere. Hvert år bestræber vi os på, at levere en julerom i den kendte Mezclado-kvalitet, som skyder julesokkerne af selv julemanden. Rommen er blandet på fade fra verdens dygtigste rom-producenter og tilsmagt lige her i Løsning i Østjylland.

En julerom holder sjældent ind i det nye år – og med rette. For når først flasken er åben er den svær at lukke igen. Dette skyldes at julerommen traditionelt er lagret på fade og toner, som underbygger smagen af julehøjtiden. Det samme gælder Mezclados julerom, som gennem udvalgte julekrydderier underbygger ‘smagen af jul’. Derfor vil du helt sikkert heller ikke kunne stille flasken fra dig igen og dine gæster ligeså.

Julerom i julegave

En julerom fra Mezclado er den perfekte dejlig værts- eller julegave. Modtageren vil måske allerede vide, at Mezclados Jule Edition er limited (begrænset) og det gør den helt specielt hvert år. Vi oplever en stor glæde og efterspørgsel fra romnydere der samler på vores julerom eller som blot ønsker et bredere udvalg til forskellige højtider.

Julerommen er god både inden jul, men også til nytår og i de tunge hårde vintermåneder efterfølgende, hvor vinden bider ekstra hårdt i kinderne. Udover at en julerom kan holde sig på ligefod med andre romme, så bliver en julerom heller ikke dårligere med tiden. Du kan vente med at åbne din julerom til når tiden er helt rigtig og nyde den fx til næste jul. På den måde er dit køb bæredygtigt – også selvom du skal give rommen i gave.

Find forhandlere

Vi har forhandlere over hele Danmark. Find en forhandler nær dig!

Find forhandlere

Vi har forhandlere over hele Danmark. Find en forhandler nær dig!

Find forhandlere

Vi har forhandlere over hele Danmark. Find en forhandler nær dig!

Om

Mezclado er et dansk rom blanderi og tapperi, beliggende i Løsning i Østjylland. Vi blander kvalitetsrom spækket med spændende smagsoplevelser til rom-elskeren. Vores blandinger er skabt med stor omhyggelig for rommens tradition og kan købes året rundt i udvalgte forretninger og online.  Mezclado har rommen til enhver smag.

Info

Kontakt
Email: info@mezclado.dk
Telefon: 5051 8608
CVR: 41454954

Forhandlerliste
Kontakt
Om
Historie