Påske rom

MEZ – Påske Edition

Endelig nærmer vi os foråret og ikke mindst den skønne påsketid. Det er vores favorithøjtid, hvor alting springer ud og fuglene titter frem. Dejligt! Igen i år har vi her hos Mezclado blanderiet arbejdet på højtryk for at have den bedste Påske Rom Limited Edition klar til dig og din påskefrokost – hvad enten du og dine nærmeste skal mødes fysisk eller via video-komsammen i år.

Med Mezclados Påske Edition får du en perfekt frisk påskerom med sødlige noter af Mango og tropiske frugter. Denne Påske Rom er fyldig og krydret, så den prikker dejligt i kinderne i forårsbrisen og vil bringe dig i et fantastisk forårshumør.

Vi slår et nyt slag i 2021 og går foråret i møde med bedre horisonter forude. Danmark vil igen lukke op og det skal fejres. Servér vores Påske Edition til påskebordet og til mindre påske hapsere eller nyd den som supplement til en kold forårsøl. Du kan også bruge vores påskerom i dine cocktails, men her hos Mezclado nyder vi den nu helst ren og ufortyndet.

Velbekomme!Share
Beskrivelse

Påskerom med frisk forårssmag

Igen i år udkommer vi hos Mezclado med en fantastisk Påske Rom. Som altid er foråret i fokus på denne tid af året og vores Påske Edition er ingen undtagelse. Årets Påske Rom er nemlig frisk og fyldig i smagen med noter af mango og tropiske frugter, som kæler for dine smagsløg og henleder tankerne på fjerne kyster. Påskerommen har en krydret aroma og en dyb sødme, som passer perfekt til enhver påskefrokost.

Servér Mezclados Påske Rom til enhver type påskeanretning. Nyd den ren, til en god forårsøl og til både det store påskebord, men også små påskeanretninger inden eller efter måltidet. Uanset vil du elske denne limited påske edition – det gør vi i hvert fald her hos Mezclados romblanderi.

Og nu er vi nysgerrige: Hvad er dine påskerom traditioner?

Påske Rom Edition til alle påskens anledninger

Endelig går vi foråret i møde. Dagene bliver længere, solens varme er så småt begyndt at kysse os i ansigtet og inden længe synger fuglene for deres lungers fulde kraft bag lysegrønne skud på træerne. I år er et særligt år, hvor den tunge indelukkethed har fulgt os siden pandemien brød ud for et år siden. Det er en indelukkethed, som har ligget som et mørkt altoverskyggende tæppe over os, men nu gør vi klar til at komme videre. Hos Mezclado fejrer vi at tiderne snart vender. Med vores Påske Rom Edition tager vi hul på et nyt spændende kapitel og går et lysere 2021 i møde – sammen med dig.

I år har vi gjort det igen. Vi har skabt en Påske Rom i den høje kvalitet du kender fra Mezclado og i nye vidunderlige smagsnoter. Smagen af mango og tropefrugter sender hvide bounty palmestrande i din retning og det er præcis hvad vi har brug for i Danmark. Saml dine nære til et godt glas Påske Rom, eller tag en dejlig skål over Skype. Sammen kommer vi ind i foråret.

Påske Rom – frisk og sødlig til påskefrokosten

Mezclados Påske Rom Edition er blandet på fade fra verdens dygtigste rom-producenter og tilsmagt på vores blanderi i Løsning i Østjylland. Påskerom holder sjældent længe og for når først flasken er åben er den svær at lukke igen. Dette skyldes at påskerom traditionelt er lagret på fade og med toner, som indfanger smagen af påsken. Derfor vi lud også opleve, hvordan vores udvalgte påskeingredienser underbygger ‘smagen af påske’ og giver dig en dybere og mere meningsfuld oplevelse af forår og glæde helt ned gennem hilsen.

Tip: Hav altid 2 flaske Mezclado Påske Rom Edition med under armen når du ankommer til en påskefrokost. Du vil nemlig både blive populær når du åbner den dejlige flakse og hælder op mellem påskeretterne, men også fordi, at rommen er fantastisk værtsgave. Værtsparret vil elske en personlig gave, som er limited (begrænset) og helt specielt hvert år. Vi oplever en stor glæde og efterspørgsel fra romnydere der samler på vores påskerom eller som blot ønsker et bredere udvalg til forskellige højtider.

 

Find forhandlere

Vi har forhandlere over hele Danmark. Find en forhandler nær dig!

Find forhandlere

Vi har forhandlere over hele Danmark. Find en forhandler nær dig!

Find forhandlere

Vi har forhandlere over hele Danmark. Find en forhandler nær dig!

Om

Mezclado er et dansk rom blanderi og tapperi, beliggende i Løsning i Østjylland. Vi blander kvalitetsrom spækket med spændende smagsoplevelser til rom-elskeren. Vores blandinger er skabt med stor omhyggelig for rommens tradition og kan købes året rundt i udvalgte forretninger og online.  Mezclado har rommen til enhver smag.

Info

Kontakt
Email: info@mezclado.dk
Telefon: 5051 8608
CVR: 41454954

Forhandlerliste
Kontakt
Om
Historie